Corona maatregelen W.H.C. n.a.v. laatste persmoment op 02-11-2021.

Corona maatregelen W.H.C. n.a.v. laatste persmoment op 02-11-2021.

Hierbij is aangekondigd.

Speelsters/ begeleidsters/ trainers en publiek van 18 jaar en ouder dient in het bezit te zijn van een geldig digitale Corona toegangsbewijs bij het betreden van het Kulturhus de Marke en moet zich daarbij kunnen legitimeren.

Kantine word door de SSGH zelf geregeld en gescand.

Wedstrijden:

Leiders en/ of begeleidster van het team dat speelt scant het publiek en de speelsters en begeleiders van het team dat op bezoek komt.

Training:

Bij iedere training dient een QR code gescand te worden. Wij willen dit neerleggen bij de trainer/ ster van het betreffende team.

Algemeen:

Het scannen gebeurt onderaan de trap bij opgang naar de tribune.

WHC zorgt voor twee hesjes die bij de trap opgehangen worden. Je kunt deze aantrekken zodat je zichtbaar bent.

Er dient een kwartier voor aanvang gestart te worden met scannen. En tijdens de gehele wedstrijd dient er gescand te worden bij bezoekers die tijdens de wedstrijd binnen komen en de wedstrijd komen bezoeken.

Het scannen gebeurt via de corona scan app die je op je eigen telefoon kunt installeren vanuit de appstore.

De leider(s)/ begeleidsters kunnen dit uiteraard ook neerleggen bij 1 of meerdere ouders van het betreffende team.

Mensen die niet een geldige QR code kunnen tonen dient de toegang tot het complex te worden geweigerd.

Mochten er naar aanleiding hiervan nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met WHC als aanspreekpunt hiervoor hebben wij Miranda Wegereef bereid gevonden. Je kunt met haar contact opnemen. Dit kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Helaas is dit op dit moment werkelijkheid, wij realiseren ons dat dit een hele verantwoordelijkheid is die ook weer gedragen moet worden. Hopelijk is dit van zeer korte duur en hopen op jullie medewerking.


Afdrukken   E-mailadres