maandag 20 mei 2019
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Digitaal wedstrijd formulier

Invoering Digitaal Wedstrijd Formulier

De moderne tijd vraagt om digitalisering.

Het NHV heeft met ingang van seizoen 2015/2016 het Digitaal Wedstrijd Formulier verplicht gesteld. Hierdoor moet WHC haar leden oproepen gebruik te gaan maken van dit digitale formulier.

Het tweede veldseizoen wordt gebruikt als proefperiode.

Wat wordt er verwacht van de Coach?

De coach dient op zijn of haar mobiele telefoon via de site www.sportlinked.nl de app. te downloaden. Dit is vanaf nu de app. waarop je alles over jouw team en competitie kunt terugvinden. Je kunt door middel van je lidmaatschapscode en email adres registreren/inloggen. Echter, dit werkt alleen als bij onze ledenadministratie het juiste emailadres staat genoteerd.

Lukt het inloggen dus niet, check dan even het mailadres via onze ledenadministratie.

Indien je bent ingelogd, kun je via het ‘icoontje’ linksonder het programma vinden van jouw team. Als je op de desbetreffende wedstrijd klikt, lees je de gegevens van deze wedstrijd.

Klik vervolgens op je eigen team en de iedereen verschijnt in beeld, inclusief pasfoto. Vervolgens kun je nu rugnummers wijzigen of toevoegen.

Via de knopjes met het plusje rechtsboven kom je in een scherm waarin je extra spelers of staf kunt selecteren.

Dit zal de eerste keer niet vanzelf gaan maar oefening baart kunst!!

Indien dit alles juist is gewijzigd, kun je vervolgens het Digitaal Wedstrijdformulier zenden aan de desbetreffende scheidsrechter. De status van ‘’wacht op team’’ is hiermee gewijzigd naar ‘’ wacht op official’’.

De taak van de coach is hiermee volbracht!

Wat wordt er verwacht van de Scheidsrechter?

Ook de scheidsrechter dient op zijn of haar mobiele telefoon via de site www.sportlinked.nl de app. te downloaden. Ook hiervoor geldt dat je door middel van je lidmaatschapscode en email adres kunt registreren/ inloggen.

Lukt het inloggen dus niet, check dan even het mailadres via onze ledenadministratie.

Indien je bent ingelogd, kun je op programma klikken en zoeken naar de wedstrijd die jij moet fluiten. De wedstrijd die jij moet fluiten, wordt door het wedstrijdsecretariaat van WHC gekoppeld aan je lidmaatschapscode.

Vandaar dat deze wedstrijd dan zichtbaar wordt in jouw app.

Indien je dus niet de jouw toegewezen wedstrijd kunt fluiten, dien je te zorgen voor een vervanger. De naam van de vervanger moet ZSM worden doorgegeven aan de scheidsrechterscommissie zodat dit in de app. kan worden aangepast.

Als scheidsrechter controleer je beide teams door het logo van de teams aan te klikken. Hierna verschijnt het door de coach aangeleverde team. Indien je akkoord bent, kun je als official akkoord geven op de spelersopgaaf.

Na de wedstrijd kun je op het Digitaal Wedstrijd Formulier de stand en eventuele bijzonderheden vermelden. Voor het vastleggen van de wedstrijd klik je op het icoontje (tussen de nullen!). Vervolgens druk je op ‘’vastleggen’’ om de wedstrijd akkoord te geven.

Bovenstaande wijzigingen vergen nogal wat van de leden, spelers en vrijwilligers van WHC. Wij zijn er echter van overtuigd dat als iedereen zijn steentje bijdraagt, deze wijzigingen, voor onze vereniging geen probleem hoeven op te leveren.

Als bijlage hebben wij de handleiding voor teams en scheidsrechters bijgevoegd. Dus: lees alle informatie nogmaals aandachtig door en download de apps.!!! Ga er mee aan de slag. Indien je vragen hebt, kun je deze altijd stellen via de coördinatoren!!

Bedankt alvast voor jullie bijdrage.

Het Bestuur

Handige downloads

Bestandsnaam Grootte Datum & Tijd
An Adobe Acrobat file WHC-aanmelding_afmeldingsformulier 568.14 KB 2018-01-03 13:26:33
An Adobe Acrobat file Handleiding Digitaal Wedstrijdformulier voor teams 1.08 MB 2017-08-28 21:33:24
An Adobe Acrobat file Hoe maak ik een wedstrijdverslag_whc 667.75 KB 2017-08-28 21:33:24
An Adobe Acrobat file Handleiding Digitaal Wedstrijdformulier voor scheidsrechters 1.3 MB 2017-08-28 21:33:24
An Adobe Acrobat file WHC-jaarboek-2016-2017 3.97 MB 2017-08-28 21:33:24

Webshop kleding WHC

whc 2

Kulturhus de Marke

logo WHC madebyMark Tuinte

Bretelerstaat 16
7496 PP HENGEVELDE

T. +31 (0)547 333 778

www.kulturhusdemarke.nl
info@whchengevelde.nl

Like ons @Facebook

Sponsoren WHC